Wednesday, February 10

Our rushed dinner


Hubby called tadi petang kata nak bawak we all pergi dinner.I said ok but have to be fast.I dont want to lepas my maghrib.Kalau dekat dekat boleh so we went la to this place .
Tengoklah Lil one makan apa:)

After makan tu,rush la we all balik

Earlier on as I was cleaning my bags and Lil one's bags...I found my 1st handbag that hubby gave me.As a hantaran...Ala kenangan manis kau dan aku moment kejap tadi...he he
I shall bring the bag to the original store and ask them if they can clean the bag for me.Nak kasi cantik and berseri balik itu bag.

2 comments:

maklang said...

maklang ada kat kl sampai jumaat, tapi jumaat balik flite pagi. kalau IMM free, mehlah datang kat hotel maklang tinggal...kat Concorde ...nanti call maklang laa...no talipon ada kat blog jahit..

ibu,mommy,mom... said...

Iye ke Maklang,
Imm tak boleh janji coz kereta ada satu aje..
ala tapi teringin jumpa maklang.
Tak apa kalau this time tak dapat jumpa,next trip maklang kita jumpa ok?
Tadi baru imm lalu Concorde seronok tengok orang dok breakfast...maklang breakfast tak kat bawah tadi?